Burger King saapuu Suomeen

burger-king-restaurant-sign-24145620Suuret maailmanlaajuiset liikeketjut perustavat pian toimipisteitään etenkin pääkaupunkiseudulle. Onko tämä positiivinen vai negatiivinen asia-se on jokaisen itsensä päätettävissä. On kuitenkin selvää, että monet ovat odottaneet näitä kilpailukykyisiä yrityksiä maahamme. Suomeen saapuvat ainakin seuraavat ketjut:

Starbucks

Starbucks avaa pian ovensa Akateemisen kirjakaupan tiloissa aivan pääkaupungin keskustassa. Starbucksin tuotteet ovat perinteisten kahvilahintojen suhteen melkoisen kalliita-ja moni kysyykin usein, miksi moinen hinta. Tätä voidaan perustella erikoisjuomien valikoimalla. Starbucksia voi pitkälti kiittää tai syyttää siitä, että erilaiset frappucinot ja makukahvit ovat yleistyneet.

Burger King

Maailman toiseksi suurin hampurilaisketju Burger King aikoo taas avata pääkaupunkiseudulla muutaman ravintolan ennen vuodenvaihdetta. Ravintolan tuo franchise-sopimuksella Restel, joka kertoo, että ravintoloiden sijainteja ei olla vielä lyöty lukkoon. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Burger King toimi Suomessa-yrityksellä oli tilat myös

Yksi suunniteltu kohde Burger Kingin lippulaivaravintolalle sijaitsee nykyisen Baker’s-ravintolan tiloissa Mannerheimintiellä. Ydinkeskustan perinteinen tila vaatii tosin rakennusluvan. Kun ensimmäinen on saatu avattua, todennäköisesti ravintoloita aukeaa lisääkin.

Burger Kingin hittituotteita ovat muun muassa Whopper-kerroshampurilainen. Ketjun tuotteet ovat suhteellisen samanlaisia kuin vaikkapa McDonaldsin, mutta kuitenkin yrityksellä on omia piirteitään.

Lisää kommentti


1 + seven =