Hoiva-asuminen palvelutalossa

Jossain vaiheessa elämää tulee se vaihe, kun palvelutalo on ainoa asumusvaihtoehto. Palvelutalot senioreille sijaitsevat arvostetuilla alueilla, ja ne on rakennettu hyvin, laadukkailla rakennus- ja sisustusmateriaaleilla. Saga-taloja on Helsingissä, Turussa ja Raumalla. Ne sijaitsevat lähellä luontoa mutta kuitenkin eloisassa kaupunkimiljöössä, keskellä palveluja ja lähellä ulkoilureittejä.

Tasokasta ja turvallista asumista

Saga-talojen nykyaikaiset asunnot on suunniteltu tehokkaasti. Niissä on väljyyttä ja tilan tuntua ilman hukkaneliöitä. Voit valita kodiksesi tarpeesi mukaan parvekkeellisen yksiön, kaksion tai kolmion. Asuntojen koko on 33,5–87 m².

Kaikissa Saga-asunnoissa on nykyaikainen keittiö tai keittokomero, jonka varustukseen kuuluu jääkaappi–pakastin, uuni ja liesi sekä paikat astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Kylpyhuone- ja wc-tilat on kaakeloitu ja varustettu muun muassa turvallisuutta lisäävillä tukikaiteilla sekä käsinojallisella wc-istuimella. Niihin mahtuu myös pesukone.

Asunnoissa on runsaasti kaappitilaa, ja jokaiseen asuntoon kuuluu lisäksi oma häkkivarasto. Kaikki asunnot on suunniteltu niin, että kulku niissä on esteetöntä. Asunnoissa on myös turvapuhelimet, ja hoitajat ovat lähellä ympäri vuorokauden.

Lisää kommentti


nine − = 5