Missä söisin lounasta työpäivän aikana?

hTöissä jaksaa paljon paremmin, kun välillä huolehtii tankkauksesta. Parhaimmillaan lounashetki voi muodostua päivän kohokohdaksi ja viihtyisäksi hetkeksi mukavien ihmisten seuraksi. Lounasta voi kuitenkin syödä monella eri tavalla. Tässä eri vaihtoehtojen hyvät puolet:

1. Henkilöstöravintolat

+Se on edullista

Yleensä lounasravintoloissa ruuan hinta on laskettu yrityksen toimesta melko edulliseksi. Henkilöstöravintoloissa työntekijöiden ateriointia voidaan tukea esimerkiksi lounasseteleillä tai laskemalla lounaan hinta muuten vain alas.

+Terveellistä

Lounasravintoloiden valikoima on suunniteltu monipuoliseksi ja terveelliseksi. Kiireinen tai keventäjä voi valita keittolounaan, salaattilounaan tai muhkean lounasleivän. Keveydestä ei tarvitse itse kantaa huolta, sillä annokset on suunniteltu huolella etukäteen.Olit sitten kiireinen, dieetillä tai rasvaisen ruuan ystävä, löydät varmasti henkilöstöravintolasta tarpeidesi mukaisen vaihtoehdon. Lounasruokavalikoima on asiakaslähtöisesti muokattavissa joko perinteiseen tai kevennettyyn ateriointiin ruokailutottumusten mukaan.

+Monipuolista

Maukkaan perinteisen suomalaisen lounaan lisäksi asiakas voi valita etnisempiä makuja maailmasta tai juhlistaa arkipäivää tilauksesta valmistettavalla aterialla.

+Sosiaalista

Työpäivän aikana ei välttämättä ole juuri aikaa keskustella työkavereiden kanssa muuhun kuin työhön liittyvistä asioista. Henkilöstöravintolassa vietetty aika on kuitenkin rauhallinen hengähdyshetki, jolloin työntekijät ehtivät hyvin kokoontua yhteen epämuodollisemmissa melkeissä. Ruokapöydän ääressä tauon puitteissa käyty keskustelu on helposti vapautuneempaa ja iloisempaa kuin varsinaisen työpäivän aikaan tapahtunut kommunikaatio. Yhteishengen nostattaminen ei ylipäätään ole hullumpi ajatus, sillä se helpottaa myös työntekoa yhdessä.

2. Omat eväät

+Edullista

Taitava ruuan kyhääjä voi onnistua kasaamaan itselleen laadukkaat eväät edulliseen hintaan.

+Hyvä valinta erikoisruokavaliota noudattavalle

Jos sinulla on paljon allergioita, ruuan tekeminen itse on miltei välttämätöntä. Kun ruuan tekee itse, voit olla varma sen sisällöistä ja kalorimääristä.

3. Kaupan valmisruoka

+Nopeaa

Valmisruuan hakeminen kaupasta käy kädenkäänteessä.  Se on kiireisen ja ei-nirson asiakkaan valinta. Kaupan valmisruuat ovat nimittäin usein simppeleitä, eivätkä varmasti pääse yllättämään.

 

 

asiasanat:

Lisää kommentti


− one = 8